Voor onze vleespakketten selecteren we tien delen van de koe. De vleespakketten bevatten, afhankelijk van de hoeveelheid, een mix van zes tot tien van de onderstaande delen. De kiloprijs is gebaseerd op deze mix.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten want u koopt rechtstreeks van de boer! U bent niet duurder uit dan in de supermarkt. Koop een vleespakket en u eet kwalitatief hoogwaardig vlees dat gegarandeerd hormoonvrij is. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Alleen dat zou al reden genoeg moeten zijn.
De prijs van een vleespakket ligt rond de 13,95 per kilo. Een vleespakket bevat een mix van zes tot tien delen van de geselecteerde koe. De kiloprijs is gebaseerd op de dagprijzen van deze mix van vleesproducten.
U kunt kiezen uit een klein of een groot vleespakket. Een klein vleespakket bevat 5 tot 7 kilo hoogwaardig vlees en een groot vleespakket 11 tot 13 kilo.
De runderspecials betaald u wanneer u deze komt ophalen. Wilt u van te voren weten wat u moet betalen? Dan kunt u het beste contact opnemen via de mail of telefoon.
U kunt kiezen uit een klein en een groot pakket. De pakketten verschillen niet per soort vlees. De pakketten bevatten alleen meer kilo’s of minder. U leest bij ieder product op de website wat er ongeveer in het pakket zit.
Per koe scheelt het hoeveel vlees er van de koe af komt, dus de ene maand is het kleine pakket wat zwaarder dan de andere maand.
Haal het vlees uit het zakje en laat het ontdooien op bijvoorbeeld een bord. Op deze manier krijgt het vlees zuurstof en zal het zijn kleur donkerder maken en de smaak goed doen. Wanneer het vlees (bijna) ontdooit is kunt u uw vlees bewaren in de koelkast met een folie erover heen. Wanneer uw vlees helemaal ontdooit is kunt u het wanneer het op kamertemperatuur is gelijk opbakken. Wanneer u het weer terug plaatst in de koelkast zal het vleest op temperatuur moeten komen.
Ja, u kunt al ons vlees invriezen. Ons advies is om het vlees diep in te vriezen als dat mogelijk is. Wanneer u een normale vriezer gebruikt moet u het vlees per laag invriezen, zodat de kern van het vlees goed kan bevriezen.