Gehaktballen van rundvlees. Puur rundvlees van onze eigen koeien. Ook heerlijk voor het maken van een hamburger.
Gehaktballen van Ans. Deze gehaktballen zijn natuurlijk gemaakt van onze 100% hormoonvrije dikbil koeien. Gehakt zit in ieder vleespakket verwerkt, zowel het kleine vleespakket als het grote vleespakket. Je hebt niet veel nodig voor een goede gehaktbal. Een beetje kruiden, parneermeel, een eitje, misschien wat bloem en boter. O ja, en wat geduld.
Variaties
Bedenk je ineens dat je een variatie wilt op oma’s gehaktballen? Natuurlijk kan dat en dat moet je dan ook vooral doen. Probeer eens wat Italiaanse kruiden toe te voegen of een beetje sambal. Wil je een smeuïge bal? Heb je ooit gedacht om er kaasrasp aan de gehaktballen van rundvlees toe te voegen?
RECEPT
Gehaktballen van Ans, zoals je die gewend bent van oma.
DETAILS
INGREDIËNTEN
BEREIDING
NOTITIES
Experimenteer met kruiden, maak eens een keer een pittig balletje of met Italiaanse kruiden. U zult versteld staan van de smaak. Laat eens het ei weg en ervaar de grovere structuur van de bal. Of voeg een lepeltje mosterd toe voor een pittige gehaktbal.
Voor een krokant laagje rol de rauwe bal door bloem heen, voordat je gaat braden.
Eet smakelijk!
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.